Mevsimlik İşçi Alımı Hakkında
Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak olan Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmenlik kapsamında Belediyemiz bünyesinde istihdam edilmek üzere 11 Beden İşçisi(Temizlik), 17 Park Temizlik İşçisi ve 2 Beden İşçisi (Genel) olmak üzere toplam 30 kişilik mevsimlik işçi alımı öngörülmüştür.

Bu anlamda Mevsimlik İş denilince 06 Temmuz 2022 döneminden başlamak üzere sınırlı ve süreli olarak yıl sonuna kadar iş planlaması yapılmıştır.

Adayların başvuruları İŞKUR üzerinden yapılacak olup belediyemizce gerekli şartları taşıyan adayların tespit edilmesi ve bu adayların asil ve yedek olarak belirlenmesi için 30.06.2022 günü saat 10:00'da Belediyemiz Meclis Salonunda Kayseri 9. Noteri huzurunda yapılacak olan çekiliş Belediyemizin www.talas.bel.tr web adresi üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır.