×
İMZALAR, MERMERCİLER SİTESİ İÇİN

Şehir genelinde görüntü kirliliği oluşturan ve düzensiz çalışma ortamı nedeniyle çevreye rahatsızlık veren mermerciler ve taş imalatçıları, Talas Belediyesinin organizasyonu ile Başakpınar’daki siteye toplanacak. 

Bu kapsamda Talas Belediyesi’nin katkılarıyla Başakpınar Mahallesinde yapılacak olan mermerciler ve taş imalatçıları sitesi için protokol imzalandı. 

Mevlâna Mahallesinde bulunan Şeffaf Oda’da gerçekleşen imza programına Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın yanı sıra S.S Mermerciler ve Taş İmalatçıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Halit Suvar ve Başkan Yardımcısı Yılmaz Çiftçi katıldı.

Burada konuşan Başkan Yalçın, “Kayseri genelinde çok sayıda mermerci ve taş imalatçısı esnafımız bulunuyor. Bu arkadaşlarımızın daha düzenli bir şekilde iş ve imalat yapması için kolları sıvadık. Şehir içinde görüntü kirliliği oluşturan, tozlu topraklı çalışma ortamı nedeniyle çevresine rahatsızlık veren bu meslek kolunu Başakpınar’da bir siteye topluyoruz. Hem şehir rahatlayacak hem de mermerciler ve taş imalatçıları işlerini daha iyi bir ortamda yapmış olacak. Esnafımıza ve şehrimize hayırlı olsun.” dedi.


Son Düzenleme Tarihi : 14 Aralık 2022 16:23