×
GAZETECİLERİ BULUŞTURAN İFTAR

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, yönetim kurulu, üyeler ve aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

 Talas Belediyesi’nin ev sahipliğinde oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen programda Başkan Yalçın masaları tek tek dolaşarak misafirlerle sohbet etti, hal hatır sordu.

İftarın ardından konuşan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, korona virüs salgınının ardından böyle bir programla bir araya gelmenin son derece sevindirici olduğunu belirterek, “Bugün hem meslektaşlarım, hem de aileleriyle bir arada olmak çok önemli. 7’den 70’e herkesin burada olması Gazeteciler Cemiyeti’nin önemini bir kez daha ortaya koyuyor. Bu tür sosyal faaliyetleri belli aralıklarla yapmak istiyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte gazeteciler ve ailelerini kapsayan bir güneydoğu gezisi çalışmamız olacak. Burada Talas Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Yalçın’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Afiyet olsun.” dedi.

“BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİSİNİZ”

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da basın camiasının güçlü bir aile olduğunu ifade ederek, “En büyük varlığımız devlet. Devlet olmazsa hiçbir şey olmaz. Gazeteciler, belediyeciler, her bir vatandaşımız, hepimiz bu devletin önemli bir ferdiyiz. Sizler olmazsanız bizler yaptıklarımızı nasıl anlatabiliriz? O yüzden siz, bizim için çok kıymetlisiniz.” diye konuştu.

“Gazetecilerle belediyecileri ben askerliğini birlikte yapan tertiplere benzetiyorum.” diyen Başkan Yalçın, “Biz hakikaten tertibiz. Askerlikte kimimiz er, kimimiz onbaşı; kimimiz istihkâmda çalışıyor kimimiz karargâhta, ama bu millete, bu devlete hizmet ediyoruz. Şimdi de sizler orada biz burada yine bu devlete, bu millete hizmet etmeye çalışıyoruz. Katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Bizi duygulandırdınız, bizi onurlandırdınız. Çocuklarınız ve ailenizle birlikte sizlere nice güzel ramazanlar, bayramlar diliyorum. Şimdiden bayramınız mübarek olsun.” ifadelerini kullandı.

BASIN MÜZESİ’NE FİLM MAKİNESİ HEDİYESİ

Konuşmaların ardından Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür plaketi takdim ederken, Başkan Yalçın da Basın Müzesi’nde sergilenmek üzere 11 milimetrelik bir film gösterim makinesi hediye etti.


Son Düzenleme Tarihi : 19 Nisan 2022 13:44