×
BAŞKAN YALÇIN'IN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Cumhuriyet’in ilanının 99. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Yalçın mesajında, Türk Milleti’nin Kurtuluş Savaşı’nda verdiği kutsal mücadeleyi cumhuriyet ile taçlandırdığını kaydederken Talas Festivalinde de Cumhuriyet Bayramı’na özel programlar hazırlandığını ifade etti.

Başkan Yalçın, mesajında Türk Milleti'nin zaferlerle dolu şanlı bir tarihe sahip olduğuna dikkat çekerek, "Egemenliğin millete ait olduğunun göstergesi olan Cumhuriyet, zorlu ve çetin geçen milli mücadelenin ardından elde edilmiştir. Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasıyla milletimiz bağımsızlığına kavuşmuş, karakterine en uygun idare şekli olan Cumhuriyet’e 29 Ekim 1923 tarihinde geçilmiştir. Aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve aziz şehitlerimize şükranlarımızı sunuyorum." ifadelerine yer verdi.

TALAS FESTİVALİNDE CUMHURİYET BAYRAMI’NA ÖZEL BÖLÜM

Başkan Yalçın, mesajının son bölümünde Cumhuriyet’in 100. yılına adım adım yaklaşıldığını vurgularken, 28-29-30 Ekim tarihlerinde 7/24 Kütüphane ve Erciyes Kültür Merkezinde gerçekleşecek Talas Festivalinde hazırlanan Cumhuriyete özel programa ve diğer etkinliklere bütün Kayserilileri davet etti

Son Düzenleme Tarihi : 28 Ekim 2022 11:20