ALİ DAĞI 360'TA ÇOCUK ŞENLİĞİ

Talas Belediyesi’nin Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. ile birlikte gerçekleştirdiği çocuk şenliğinde minikler doyasıya eğlendi. Aileleriyle alana gelen çocuklar, çeşitli oyun gruplarında eğlencenin tadını çıkardı.

Ali Dağı 360 Kafe yanında yer alan yeşil alanda gerçekleşen şenlikte çocuklar ve aileleri çeşitli oyun araçlarında doyasıya vakit geçirdi. Voleyboldan badmintona, masa tenisinden dart oyununa kadar pek çok aktivitenin yer aldığı etkinlikte alana gelen Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da çocukların eğlencesine ortak oldu.

Çocuklar ve aileleriyle sohbet eden Başkan Yalçın, oyunlarla eğlenceli vakit geçiren çocukları izledi.

ÇOCUKLAR VE AİLELERİNDE BAŞKAN YALÇIN’A TEŞEKKÜR

Etkinliğe katılan aileler ve çocukları şenlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Mustafa Yalçın’a teşekkür etti. Pandemi günlerinde evde sıkıldıklarını ifade eden çocuklar, etkinliği çok beğendiklerini dile getirdi. Çok eğlendiklerini söyleyen çocuklar, Başkan Yalçın’a teşekkür etti.

Çocuklarını düzenlenen bu renkli organizasyona getiren aileleri de çocukları adına çok mutlu oluklarını ifade ederek Başkan Yalçın’a teşekkürleri iletti.

Son Düzenleme Tarihi : 01 Eylül 2021 12:18