VALİ SÜLEYMAN KAMÇI TALAS’TA

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

Son yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Süleyman Kamçı, veda ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Kamçı, ziyaretler kapsamında Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ile görüştü. Başkan Palancıoğlu’nun kapıda karşıladığı Vali Kamçı, makamda ağırlandı.

Bir süre gerçekleşen görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Vali Kamçı, “Allahaısmarladık demek için dolaşıyoruz. Tabi herkesi dolaşmak mümkün değil ama gönlümüz istiyor ki herkese uğrayalım. Belediyelere, kaymakamlıklara, sivil toplum kuruluşlarının önde gelenlerine, sanayicilere uğrayıp Allahaısmarladık demek istiyoruz.” dedi.

Şehirden memnun olduğunu belirten Vali Kamçı, “Kayseri’den memnun ayrılıyorum. Yüz akıyla ayrılıyoruz. Buradaki hizmet süremizde belediyelerimiz başta olmak üzere onların yardımlarını, desteklerini gördük. Ben bu vesileyle herkese, Talaslılara teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ben de Talas nüfusuna kayıtlıyım, Talas’ta oturuyoruz. Talas güzel bir yer.” ifadelerini kullandı.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da Vali Süleyman Kamçı’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Görüşmenin sonunda Başkan Palancıoğlu, Vali Kamçı’ya çini vazo takdim etti.