talas-belediyesi-ek-hizmet-binasi-ve-yemekhane

Talas Belediyesi Ek Hizmet Binası ve Yemekhane

Mevcut belediye binasının ihtiyacı karşılamaması, personel için konforlu bir çalışma ortamı sunmaması ve konferans salonu eksiklikleri nedeniyle ana belediye binası ile bağlantılı ek yapının projelendirme çalışmaları yapılmıştır. İnşaat süreci tamamlanan yapıda 160 kişilik konferans salonu bulunmaktadır. Proje kapsamında mevcut belediye binasının cephesi, oda düzenleri ve yemekhane binasında da yenilikler yapılmıştır.

Talas Belediyesi Ek Hizmet Binası ve Yemekhane

• Kategori Sosyal & Kültürel