×
YENİDOĞAN VE MEVLANA’YA 16 MİLYONLUK YATIRIM

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Yenidoğan ve Mevlana Mahallelerine son 2 ay içerisinde toplam 16 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi.

Talas Belediyesi tarafından tamamlanan ve yapımı devam eden yatırımları görsel brifinglerle tanıttıklarını ifade eden Başkan Yalçın, 20’den fazla noktada iş yaptıklarını kaydederek, “Yenidoğan ve Mevlana Mahallelerinde Çimenli Caddesi yenileme çalışması başta olmak üzere park, ağaçlandırma, yeşil yol, bisiklet yolu, Kur’an kursu, Aile Sağlığı Merkezi, yol yapımı, kilitli parke ve çevre düzenlemesi gibi birçok konuda önemli işlere imza atıyoruz. Şu anda 20’den fazla noktada çalışmamız sürüyor. Devam eden ve tamamlanan tüm bu çalışmaların yatırım tutarı ise 16 milyon lirayı buluyor” dedi.

YAZ BOYU HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK

Yaz boyu hız kesmeden çalışmaya devam edeceklerine dikkat çeken Başkan Yalçın, hizmet ve yatırımları planlarken vatandaşların direk yararlanacağı hayatı kolaylaştıracak işlere öncelik verdiklerine vurgu yaptı.

2021 yılını Yatırımlar Yılı ilan ettiklerini de hatırlatan Başkan Yalçın, ayrıca Ali Dağı Füniküler Hattı, Zincidere Göleti Mesire Alanı, Millet Bahçesi ve Mevlana Mahallesi Anayurt Meydanı gibi önemli projelerde ihale aşamasına geldiklerini de sözlerine ekledi.


Son Düzenleme Tarihi : 13 Temmuz 2021 13:10